Organizatie sindicala ce reprezinta personalul din sistemul de justitie din Romania

La adresa http://groups.yahoo.com/group/grefieri/ functioneaza grupul de discutii al grefierilor, avand un numar de peste 1000 de membri inregistrati.      

Principala caracteristica a acestui grup de discutii este faptul ca fiecare membru are obligatia de a se inregistra cu datele sale de contact (nume, functie, instanta, telefon etc). In acest mod se evita orice limbaj ireverentios si orice jigniri care pot aparea in situatia unor mesaje anonime. 

Din anul 2007, de cand grupul de discutii a fost infiintat, si-a dovedit pe deplin utilitatea, acesta fiind modalitatea prin care personalul din justitie a putut sa se ajute reciproc, prin oferirea de informatii, modele de actiuni in justitie, practica judiciara etc.

Dar poate cel mai important castig al acestei perioade este faptul ca s-a initiat o legatura intre personalul din justitie din toate colturile tarii, colegii beneficiind de posibilitatea de a comunica intre ei, lucru ce parea imposibil acum cativa ani.

Rugam persoanele ce doresc sa se inscrie sa completeze la rubrica ,,comment to owner" numele si prenumele, instanta/parchetul unde lucreaza si functia pe care o ocupa. Nu uitati sa va completati aceste datele, altfel cererea nu va fi aprobata. Pentru a incepe procedura de inscriere in grup, faceti click pe sigla de mai jos:

Click here to join grefieri
Click to join grefieri

 Ora si temperatura
     in Bucuresti:
Click for Bucure┼čti, Rom├ónia Forecast