Organizatie sindicala ce reprezinta personalul din sistemul de justitie din Romania
 • Adresa  nr.28 a FNS Projust adresata Ministerului Justitie in vederea demararii negocierilor pentru incheierea contractului colectiv de munca la nivel de ramura-justitie.
 • Adresa nr.27 a FNS Projust adresata Ministerului Justitiei si Senatului Romaniei, referitor la proiectul de Lege privind personalul de specialitate din cadrul instantelor si parchetelor.
 • COMUNICATUL FNS Projust din data de 16.10.2012, privind intalnirea de lucru ce se va desfasura in cadrul Ministerului Justitiei la data de 18.10.2012.
 • Adresa nr.26 a FNS Projust adresata doamnei Mona Pivniceru - Ministrul Justitiei, prin care se solicita acesteia comunicarea de urgenta a deciziei luata la nivelul Ministerului Justitiei fata de Proiectul de lege privind personalul de specialitate, aflat in dezbatere la Senatul Romaniei.
 • Adresa nr.25 a FNS Projust adresata Ministerului Justitiei prin care se comunica acestei institutii numarul membrilor de sindicat ce sunt reprezentati de FNS Projust.
 • Adresa nr.24 a FNS Projust adresata doamnei Mona Pivniceru - Ministrul Justitiei, privind pozitia FNS Projust fata de maniera lipsita de profesionalism a Ministerului Justitiei privind dialogul social si fata de refuzul Ministerului Justitiei de a-si exprima pozitia clara vis-a-vis de solicitarile formulate atat de FNS Projust, dar si de catre colegii din alte sindicate, de colegii pensionari si fata de necesitatile imediate din justitie.
 • Adresa nr.23 a FNS Projust  adresata Ministerului Justitiei, prin care se comunica acestei institutii argumentele FNS Projust legate de imposibilitatea gestionarii carierei profesionale si a activitatii personalului de specialitate din instante si parchete de catre Consiliul Superior al Magistraturii.
 • Adresa nr.22 a FNS Projust  adresata Ministerului Justitiei, prin care se comunica pozitia FNS Projust fata de Proiectul de lege privind personalul de specialitate, aflat spre dezbatere in Senatul Romaniei, precum si amendamentele formulate de FNS Projust la acest proiect de lege.
 • Adresa nr.21 a FNS Projust adresata Ministrului Justitiei, prin care se revine la solicitarea anterioara de organizare urgenta a unei intalniri de lucru  intre reprezentantii FNS Projust si Ministerul Justitiei.
 • Adresa nr.18 a FNS Projust  adresata Presedintei Tribunalului Harghita si Colegiului de Conducere din aceasta instanta, fata de evenimentele din 15.06.2012, privind interzicerea accesului delegatiei Projust de a lua legatura cu membrii de sindicat din aceasta instanta.
 • Adresa nr.17 a FNS Projust  adresata conducerii Tribunalului Harghita, privind deplasarea unei delegatii a FNS Projust in data de 15.06.2012 la Tribunalul Harghita.
 • Adresa nr.16 a FNS Projust adresata CSM - sectia pentru judecatori, Inspectiei Judiciare din cadrul CSM si in atentia ministrului justitiei, cu privire la memoriul grefierilor din cadrul Tribunalului Harghita.
 • Adresa nr.15 a FNS Projust, formulata impreuna cu Federatia Lex Just, adresata ministrului justitiei, prin care se comunica acestuia punctele de vedere ale celor doua federatii sindicale referitor la prioritatile privind sistemul justitiei, la problemele si solutiile privind cariera si activitatea personalului de specialitate.
 • Adresa nr.14 a FNS Projust adresata domnului Prim-ministru Victor Ponta, prin care se solicita acestuia stabilirea unei intalniri de lucru, in vederea discutarii si analizarii problemelor existente in acest moment in sistemul justitiei.
 • Adresa nr.13 a FNS Projust adresata ministrului justitiei - Titus Corlatean, prin care se solicita acestuia stabilirea urgenta a unei intalniri de lucru pentru prezentarea probemelor din sistemul justitiei si pentru gasirea unor solutii optime de rezolvare a acestora.
 • Adresa nr.12 a FNS Projust adresata Plenului Consiliului Superior al Magistraturii privind discutarea in data de 19.04.2012 a solicitarii Sindicatului Justitia Mehedinti privind institutia judecatorului de serviciu.
 • Adresa nr.11 a FNS Projust adresata Ministerului Justitiei, privind punctul de vedere al FNS Projust referitor la Proiectul Regulamentului de evaluare a personalului auxiliar de specialitate si personalului conex din cadrul instantelor si parchetelor.
 • Adresa nr.10 a FNS Projust adresata Senatului Romaniei - in atentia domnului presedinte Vasile Blaga, privind punctul de vedere al FNS Projust referitor la Proiectul de lege al personalului de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si parchetelor de pe langa acestea, aflat in dezbatere in Senatul Romaniei.
 • Adresa nr.9 a FNS Projust adresata Consiliului Superior al Magistraturii, prin care se solicita acestei institutii exprimarea, de urgenta, a unui punct de vedere referitor la exercitarea de catre grefieri a atributiilor stabilite in sarcina judecatorului de serviciu, avand in vedere necomunicarea, in termenul legal, a unui raspuns de catre CSM la solicitarea anterioara a Sindicatului Justitia Mehedinti.
 • Adresa nr.6 si Adresa nr.7 a FNS Projust adresate Ministerului Justitiei si respectiv Consiliului Superior al Magistraturii, prin care se solicita acestor institutii comunicarea unor puncte de vedere referitor la situatia verificarii cererilor multiple (dosare identice) formulate de justitiabili.
 • Adresa nr.5 a FNS Projust adresata tuturor curtilor de apel din Romania, prin care se comunica acestora punctul de vedere al Ministerului Justitiei referitor la exercitarea de catre grefieri a atributiilor stabilite in sarcina judecatorului de serviciu.
 • Adresa nr.4 a FNS Projust adresata Comisiei juridice din cadrul Camerei Deputatilor referitor la discutarea in cadrul acestei comisii a Proiectului de Lege privind personalul de specialitate din cadrul instantelor judecatoresti si parchetelor de pe langa acestea.


 Ora si temperatura
     in Bucuresti:
Click for Bucure┼čti, Rom├ónia Forecast